Over Ons

Over ons

In 2007 is ons bedrijf opgericht met als specialisatie: het leveren en plaatsen van PVC-planken. In het totaalplaatje van interieurstoffering mag er met 25 jaar vakkennis sprake zijn van een kundig en bedrijf. Door te werken met een vaste groep van 3 personen kan Vinylwood vrijwel ieder project aan. Wij vertellen graag wat we de afgelopen 25 jaar hebben gedaan, maar een persoonlijke presentatie heeft natuurlijk veel meer waarde. Vertelt u daarom wat uw wensen zijn en wij vertellen wat de oplossing is. Persoonlijkheid en vakmansschap staan hoog in het vaandel en daarom kiest u voor een vloer met meerwaarde.

Vinylwood biedt:

  • Een klimaatonafhankelijke en onderhoudsvriendelijke vloer.
  • Een sterk product, geluidsabsorberend en met een hoge slijtvastheid.
  • U kunt op uw locatie een kleur/dessin bepalen.
  • Een breed assortiment met uitgebreide keuzemogelijkheden.
  • Het comfort van vinyl en de levensechte uitstraling van o.a. robuust hout.

Ook iets voor u? Wij maken graag een advies dat bij u past!

Hoe gaan wij te werk

Egaliseren is het aanbrengen van een dun laagje zelfuitvloeiende cementgebonden of kalkgebonden massa. In de meeste gevallen zo’n 3 mm dik. Deze zorgt ervoor dat kleine oneffenheden zoals kuiltjes en hobbels verdwijnen. Het is essentieel voor de hechting van lijm om deze laag niet te vergeten. Bij het egaliseren van een ruimte moet rekening gehouden worden met toegankelijkheid.droogtijd, temperatuur, ventilatie, etc. Het uitvoeren hiervan kan het beste door vakbekwame mensen gedaan worden, in verband met garanties op afwerking en de te leggen vloer.

Na het egaliseren van de vloer kan begonnen worden met het verlijmen en leggen van de pvc-vloer. Deze, bijvoorbeeld vinylplanken, worden helemaal verlijmd en worden in het werk plank voor plank in het lijmbed gedrukt. Als de ruimte gelegd is, is deze in de meeste gevallen direct klaar voor gebruik. Ook hierbij kunt u het beste de vakbekwame mensen het werk laten verrichten, in verband met garanties op afwerking en de te leggen vloer.
Nadat de gehele vloer gelegd is kan er nog gekozen worden om de vloer te voorzien van plinten. Voor een perfecte randafwerking van de vloer kan (als er nog geen plinten aanwezig zijn) dit alsnog door Vinylwood verzorgt worden.